Spectacle

19.04.2009 21:39

 

A je to za námi.

    Šestnáctého dubna se konal náš slavný český spectacle. Písničky se začaly zkoušet někdy po vánočních prázdninách, scénky pak po prázdninách únorových.

    Z pohledu sekundy jsem měla pocit, že se chystáme na něco velkého, něco, na co všichni čekají. Pořád to bylo daleko, pořád nám zbývalo moře času na vylepšování, učení se scének nazpamět, vyrábění kulis a kostýmů. A pak si to jen tak samo od sebe přijde, celá ta událost se má stát v jeden den, přijede skupinka ambasádníků; zahrajeme scénky, odzpíváme písničky a ještě ten den to všechno odjede, všichni ambasádníci se odeberou pryč, možná domů, možná jinam, my se odebereme na internát, spectacle se odebere někam do našich vzpomínek.

    Skvělý nápad byl upéct koláče, na kterých se podíleli Bára s Márou (Bára pekla, Mára ochutnával a přitom se dělal věci do školy:-) ). Celé publikum se pak vrhlo na těch (kolikže vlastně?) milión talířů plných koláčů, s marmeládou, s posýpkou, mňam.

    Všichni vypadali spokojeně. Ať už Češi nebo naše rodinky. Možná že i profesoři se v nějaký moment dmuli pýchou...Pro mě to byl úžasný zážitek a řekla bych, že jsme si to docela užívali. Doufám, že je to zvěčněno i na nějakém DVD...?

 

   Na fotky přikládám odkaz zde (Míšovy stránky, který popisoval i celé zkoušení spectaclu). A pořádně si je prohlédněte. Ať víte, proč za námi příští rok nevyhnutelně musíte přijet!

 bzzz :-)

—————

Zpět