Nový dívčí intr

04.05.2011 13:37

To jsme se zase jednou měli učit, ale v tu chvíli nás zrovna napadl úplně jiný, milionkrát lepší nápad. Vlastně ten nejlepší ze všech nejlepších nápadů na světě. Půjdem na kafe.

Alex s Daním si oblíbili novou kavárnu na Place Darcy a potřebovali mi ji ukázat. Jmenuje se to tam "Imprimerie", interiér je zdoben ve stylu tiskárny, knihovny, čítárny.. Roztodivné tiskoviny a noviny z celého světa zakrývají zdi, v policích se na sebe mačká nekonečno knih (nutno dodat, že do jedné takové poličky s četbou dosáhnete od každého stolu, jsou totiž nainstalovány úplně všude), stejně tak schody jsou podloženy knihami a nakonec, u stropu visí dlouhý tahoun z novin, to kdyby pro vás náhodou bylo snažší zvednout hlavu místo natažení ruky někam do knihovny hnedka vedle. A když venku svítí sluníčko a nefouká chladný vítr, tahle kavárno-hospůdka vytáhne stoly a židle ven, pod vítězný oblouk. Docela se mi zamlouvá nápad dát si večeři pod vítězným obloukem.. K nezapomenutelným zážitkům se připojuje i káva a dezerty. Jejich crème brulée v dijonském světě rozhodně nezná konkurenci, stejně tak i jimi servírovaná káva. Mmmm...

Strávili jsme tam dobré dvě hodinky a protože se nám vážně nechtělo jít učit, ale tak moc se nám do toho nechtělo, neskutečně jsme se loudali. Až jsme se doloudali k bývalému dívčímu dortoiru, který se momentálně zušlechťuje, a nenapadlo nás nic jiného, než vyrazit na průzkum. Docela holkám závidím, vypadá to tam moc hezky, dokonce by mohla těsnit okna a v zimě už nebude potřeba fukárků.. Přikládám odkaz na fotky a podotýkám, že jsme se tam vydali v době, kdy se s pracemi ještě zdaleka neskončilo. Fotek tedy není moc, možná že ale časem zase nějaké dodám!

Mějte se hezky

Bzzz 

—————

Zpět