A možná přijde i Mikuláš...

06.12.2009 17:47

 

 

   Eprévový týden pominul. Uběhl náramně rychle, takže do vánočních prázdnin se... 13krát vyspíme? Teď už se těším, až vyrazím do dijonských ulic nasávat tu vánoční atmosféru , lidi do mě budou šťouchat, v rukou fůra papírových, igelitových, popsaných, pokreslených, barevných, malých i velkých taštiček, všichni budou mrmlat, spěchat, smát se, loudat se, ... a třeba pojídat horké pečené kaštany. Posledně se v peci tak moc prohřály, že mi málem padaly z ruky a z mých prstů se stávaly ogrilované špekáčky.

   V pátek se šlo do Leona a přišel i Mikuláš. Doloudala se za ním celá parta, dva čerti a tři andělé. Sekundy zpívaly, recitovaly, tančily, aby roztančili úplně všechny..objevila se i Eliška a Markéta, která strávila na Carnotu rok, a taky jeden člověk z Erasma. Troufla bych si tvrdit, že lidi více baví prohlížet si fotky než si číst dlouhé popisy podobných událostí... proto přikládám odkaz na fotky na rajčeti.

   I příští týden nás čeká velevýjimečná sortie – vánoční! Docela rychle se přibližuje. Což je fajn, jen si dovedu představit, jak některé trápí fakt, že by se měl do týdne sehnat dárek pro vylosovanou osobu..

  Držím palce a přeji příjemnou první adventní neděli

:-)

   Bzzz

 

—————

Zpět


Komentovat: A možná přijde i Mikuláš...

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.